Halloween -karkelot


Since 2015 jo perinteeksi muodostunut - kovasti odotettu - Halloween -karkelo järjestetään jälleen! Halloween tulee, joten tule sinäkin marraskuun alun karkeloihin Blue Peteriin!

Blue Peterissä vietetään Halloween -karkeloita lauantaina 4.11. klo 19 alkaen juhlien hyvässä porukassa, maittavan ruoan ja ilojuoman sekä menevän musiikin parissa.

Come as you are, mutta Halloweenia kunnioittaen pukeutuminen ja/tai rekvisiitan kanssa saapuminen on enemmän kuin suotavaa! Parhaan asusteen tai asun kanssa iltaa viettäneelle luvassa lahjakortti sunnuntaibrunssille! Tuomaristona Blue Peterin upea henkilökunta. Näkyvyyttäsi raadin edessä parantaa se, että viihdyt baaritiskin palveluiden luona! :D

Ovet ovat avoinna kaikille, mukaan voi liittyä heti klo 19 alkaen tai myöhemmin sinulle sopivaan aikaan. Myrkkysoppaa ja hämähäkkilientä tarjolla klo 19:30 alkaen.

Halloween-buffet ja tervetulojuoma kustantavat 20 euroa per nenä (maksu kassalle saapuessa). Mikäli et halua ruokailla tai skoolailla kanssamme, voit silti liittyä seuraamme ilman erillistä kustannusta! Baarista voipi ostaa holittomia ja holillisia ilojuomia omakustanteisesti.

Kaiva siis jälleen naftaliinista paras bileasusi ja lennähdä luudallasi Vattuniemen puistotielle. Toivotamme sinut ja ystäväsi erittäin tervetulleiksi viettämään Halloweeniä kanssamme!

 • Caesar-salaattia ja savukylkeä
  Coleslaw-salaattia
  Marinoitua sipulia
  Pikkelöityä kurkkua
  Tulista katkarapusalaattia
  Vihersalaattia
  Valkosipulileipää

  -o-

  Paahdettuja hampurilaissämpylöitä
  Grillattuja hampurilaispihvejä
  Habanero Pulled Pork
  Kananpojansiipiä
  Salsaa
  Talon majoneesia
  Tsatsikia

  -o-

  Talon Rocky Road

  • 20 €