Parsat

 

Kevään herkut parsat ovat tarjolla 16.4. alkaen, ma-pe klo 14:30 alkaen ja viikonloppuisin klo 12 alkaen.
Tee pöytävaraus tai tule vain paikan päälle nauttimaan.
  • Alkuun ja suurempaan nälkään

  • Kermaista parsakeittoa ja samppanjavaahtoa VL, G

    Creamy asparagus soup and champagne foam LL, GF

    • 9 / 12,5 €
  • Valkoista parsaa, kylmäsavutettua lohta, uppomuna ja hollandaisekastiketta VL, G

    White asparagus, cold smoked salmon, poached egg and hollandaise sauce LL, GF

    • 12,5 / 25,5 €
  • Valkoista parsaa, palvatttua rapeaa porsaankylkeä ja hollandaisekastiketta VL, G

    White asparagus, cured crispy pork belly and hollandaise sauce LL, GF

    • 12,5 / 22,5 €
  • Salaatti vihreästä parsasta, katkarapuja, kylmäsavulohta sekä parmesaania ja sitrusvinaigrette VL, G

    Salad of green asparagus, shrimp, cold smoked salmon with parmesan cheese and citrus vinaigrette LL, GF

    • 13 / 19,5 €
  • Parsarisottoa ja parmesaania L

    Asparagus risotto and parmesan cheese LF

    • 12,5 / 18,5 €
  • Päälle

  • Paistettua ahventa, valkoista parsaa, katkarapuja ja hollandaisekastiketta L

    Roasted perch, white asparagus, shrimp and hollandaise sauce LF

    • 28,5 €
  • Grillattua häränfileetä, valkoista parsaa, rapeaa savukylkeä ja hollandaisekastiketta L

    Grilled ox filee, white asparagus, crispy smoked flank and hollandaise sauce LF

    • 32,5 €
  • Jälkeen

  • Raparperia ja valkosuklaamoussea L, G

    Rhubarb and white chocolate mousse LF, GF

    • 8 €