Parsa à la carté

  • Alkuun ja suurempaan nälkään

  • Kermaista parsakeittoa ja samppanjavaahtoa VL, G

    • 9 / 12,5

    Creamy asparagus soup and champagne foam LL, GF

  • Valkoista parsaa, kylmäsavutettua lohta, uppomuna ja hollandaisekastiketta VL, G

    • 12,5 / 25,5

    White asparagus, cold smoked salmon, poached egg and hollandaise sauce LL, GF

  • Valkoista parsaa, palvatttua rapeaa porsaankylkeä ja hollandaisekastiketta VL, G

    • 12,5 / 24,5

    White asparagus, cured crispy pork belly and hollandaise sauce LL, GF

  • Salaatti vihreästä parsasta, katkarapuja, kylmäsavulohta sekä parmesaania ja sitrusvinaigrette VL, G

    • 13 / 21,5

    Salad of green asparagus, shrimp, cold smoked salmon with parmesan cheese and citrus vinaigrette LL, GF

  • Parsarisottoa, uunipaahdettua tomaattia ja parmesaania L

    • 12,5 / 21,5

    Asparagus risotto, oven roasted tomato and parmesan cheese LF

  • Päälle

  • Paistettua kuhaa, valkoista parsaa, katkarapuja ja hollandaisekastiketta L

    • 28,5

    Roasted pike-perch, white asparagus, shrimp and hollandaise sauce LF

  • Grillattua Hereford-härän tournedos, valkoista parsaa, rapeaa savukylkeä ja hollandaisekastiketta L

    • 32,5

    Grilled Hereford ox tournedos, white asparagus, crispy smoked flank and hollandaise sauce LF

  • Jälkeen

  • Raparperi-omenapavlova L, G

    • 8,5

    Rhubarb-apple pavlova LF, GF