uivan bistro

  • U i v a n B i s t r o m e n u

  • Alkuun

  • Kermaista lohikeittoa, limppua ja voita VL, (G)

    • 12,5 / 17,5
  • Jokiraputoast L

    • 17,5
  • Härkäcarpaccio, wasabiaiolia ja parmesaania L, G

    • 13,5
  • Päälle

  • Vuohenjuustosalaattia, melonia, mansikkaa, paahdettua cashewpähkinää ja vadelmavinaigrette VL, G

    • 18,5
  • Rapuvartaita, raikasta mangosalaatti ja chilisalsaa L, G

    • 25,5
  • ''Possukori'' - rapeaa porsaankylkeä, ranskanperunoita ja chiliaiolia L, G

    • 17,5
  • Vege burger Vegan

    • 16,5
  • Talon rotukarjaburgeri L

    • 18,9
  • Talossa savustettua merilohta, uuden sadon perunaa ja tartarkastiketta VL, G

    • 28,5
  • Härän pippuripihvi ja valkosipuli-kermaperunoita VL, G

    • 32,5
  • Lapsellista

  • Lehtipihvi, persijavoita ja ranskanperunoita VL, G

    • 10,5
  • Pinaattilettu ja makeaa puolukkasurvosta VL

    • 8,5
  • Jälkeen

  • Ohukainen, mansikkahilloa ja vaniljajäätelöä VL

    • 8,5
  • Suklaafondant, vadelmasorbettia ja tuoreita marjoja VL

    • 9
  • Artesaanijäätelöpallo VL

    • 5

    Täysmaidosta valmistettua italialaista gelatoa, eli
    artesaanijäätelöä. Makuvaihtoehtoina pistaasi, vanilja
    ja mansikka
    Lisäksi artesaanijäätelön kastike à 1
    Mansikkahillo, suklaa- tai kinuskikastike