uivan bistro

  • U i v a n B i s t r o m e n u

  • Alkuun

  • Kermaista lohikeittoa, limppua ja voita VL, (G)

    • 12,5 / 16,5
  • Jokiraputoast, sitruunaa ja siianmätiä L

    • 17,5
  • Härkäcarpaccio, wasabiaiolia ja parmesaania L, G

    • 12,5
  • Kantarellikeittoa ja samppanjavaahtoa L, G

    • 13,5
  • Päälle

  • Vuohenjuustosalaattia, melonia, mansikkaa, paahdettua cashewpähkinää ja hunajavinaigrette VL, G

    • 14,5 / 21,5
  • Caesar-salaattia ja lämminsavustettua lohta L

    • 14,5 / 21,5
  • ''Possukori'' - rapeaa porsaankylkeä, ranskanperunoita ja chiliaiolia L, G

    • 17,5
  • Vege burger - rapea falafelpihvi ja minttujogurttia VL

    • 17,2
  • Talon burgeri - tuore grillattu rotuhäränpihvi, Monterey Jack juustoa ja BBQ-majoneesia L

    • 17,9
  • Talossa savustettua merilohta, uuden sadon perunaa ja tartarkastiketta VL, G

    • 28,5
  • Härän pippuripihvi ja valkosipuli-kermaperunoita VL, G

    • 32,5
  • Lapsellista

  • Lehtipihvi, persijavoita ja ranskanperunoita VL, G

    • 9,5
  • Pinaattilettu ja makeaa puolukkasurvosta VL

    • 8,5
  • Jälkeen

  • Ohukainen, mansikkahilloa ja vaniljajäätelöä VL

    • 8
  • Suklaafondant, vadelmasorbettia ja tuoreita marjoja VL

    • 9
  • Artesaanijäätelöpallo VL

    • 5

    Täysmaidosta valmistettua italialaista gelatoa, eli
    artesaanijäätelöä. Makuvaihtoehtoina pistaasi, vanilja
    ja mansikka
    Lisäksi artesaanijäätelön kastike à 1
    Suklaa, kinuski, kuningatarhillo tai vaniljakerma