Viikonlopun menu

 

 

  • Kolmen ruokalajin menu

    ALKURUOKANA

    Caesar-salaattia katkaravuilla

     

    PÄÄRUOKANA 

    Rotuhärän entrecôte 200g, vihreää parsaa, ruttuperunoita ja rosmariinihollandaisea

     

    JÄLKIRUOKA

    Mangopannacotta ja kinuskimarjoja

     

    Ohjeet ruokien valmistukseen, tulee ruokakassin mukana.

     

    Menun hinta 45,50€ / henkilö

     

    Lohikeittoa ennakkotilauksesta kylmänä 9€ / litra

    Lohikeiton ennakkotilaukset vastaanotetaan edellisenä päivänä klo. 12:00 mennessä.

     

    La 25.4. lohikeittoa myydään myös säävarauksella Blue Peterin vieressä ulkona teltassa 10€ per keitto.

    Tarjolla teltassa on myös pullakahvit 5€.

     

    Lisätietoa tai toiveita tuotteista, voit ottaa yhteyttä Keittiömestari Marko Heleniukseen 0400-634188