merta ja tunnelmaa tilaisuuksiin

häät


Blue Peterissä on upeat merelliset ja tunnelmalliset puitteet järjestää häitä niin kesällä kuin talvellakin. Olkoon kyse pienemmästä tai suuremmasta seurueesta, pystymme järjestämään ikimuistoiset häät moneen erilaiseen toiveeseen. Isompaan juhlatilaamme mahtuu jopa 140 henkilöä tanssilattian ja bändin kanssa. Tilasta on näkymät kolmeen eri ilmansuuntaan ja lisäksi oma terassialue suojaisen satama-altaan ja ilta-auringon suuntaan kruunaa tilan puitteet. Juhlatilassa on mahdollista juhlia aina yön pikkutunneille asti DJ:n tai bändin tanssittamana.

Sinulle sopivan menun voit valita joko valmiista häämenuistamme tai voit yhdessä suunnitella keittiömestarimme ja myyntipalvelumme kanssa sinulle sopivan menun. Meiltä onnistuvat niin pöytiin tarjoillut kuin buffetmenutkin. Kuulemme oikein mielellämme toiveistasi menua koskien, jotta voimme toteuttaa parhaan mahdollisen menun häitäsi varten.

tilat


Isommissa häissä Sali ja Klubi toimivat yhdessä muodostaen upean oman juhlatilan ikkunoiden ja kauniin merimaiseman ympäröimänä. Salissa on mahdollisuus juhlia jopa yön pikkutunneille saakka bändin tai DJ:n tanssittamana sekä nauttia auringonlaskusta omalla yksityisemmällä terassialueella.

Klubilla on helppo järjestää intiimejä, pienempiä häitä nauttien samalla herkullisesta ruoasta sekä suorasta pääsystä terassille.

Merisalista on kaunis näköala merelle Jätkäsaaren suuntaan. Tilassa voi viettää niin pienemmän seurueen häitä sekä häiden jälkeisiä illallisia. Menun voit valita useista eri häämenuvaihtoehdoista tai suunnitella näköisesi menun yhdessä myyntipalvelumme ja keittiömestarimme kanssa.