Riistamenu

26.10. alkaen, aina 27.11. saakka. ke-pe klo 14-20 & la klo 12-20

Suppilovahverokeitto ja peurarilletteä L 14€
Suppilovahverot on käsin poimittu siikavaaran luonnonsuojelualueelta
-0-

Peuraburger (L) 17,90€
Kotimaista peuran ja naudanlihaa, kanttarellipaistosta, Juustoportin Grand cru- juustoa, salaattia, tomaattia ja ranskalaisia

Keittiömestarin peuramakkaraa (L,G) 22,50€
Käsintehtyä peuramakkaraa, valkoviniissä haudutettua hapankaalia, tulista talon sinappia ja lämmin perunasalaatti

Sorsanrintaa (L,G) 30€
Pannulla paistettua kotimaista sorsaa, riistaragu, paahdettuja juureksia ja kermaista kastiketta
-0-

Jääkarpaloita ja lämmintä talon kinuskikastiketta (L,G) 9,50€

koko menu 3 ruokalajia 40 eur / henkilö