Viikonlopun menu vko 17

Ennakkotilaukset to 23.4. klo. 12:00 mennessä ja nouto pe 24.4. klo. 12:00-15:30
Tilauksen voit tehdä numerosta: 0503030369
Otamme tilauksia vastaan:
Ma-ke klo 10-15.30 ja to 23.4. klo 10-12
Keittiömestarimme on suunnitellut herkullisen menun kotiin nautittavaksi.

 
 
  • Kolmen ruokalajin menu

    ALKURUOKANA

    Caesar-salaattia katkaravuilla

     

    PÄÄRUOKANA 

    Rotuhärän entrecôte 200g, vihreää parsaa, ruttuperunoita ja rosmariinihollandaisea

     

    JÄLKIRUOKA

    Mangopannacotta ja kinuskimarjoja

     

    Ohjeet ruokien valmistukseen, tulee ruokakassin mukana.

     

    Menun hinta 45,50€ / henkilö

     

    Lohikeittoa ennakkotilauksesta kylmänä 9€ / litra

    Lohikeiton ennakkotilaukset vastaanotetaan edellisenä päivänä klo. 12:00 mennessä.

     

    La 25.4. lohikeittoa myydään myös säävarauksella Blue Peterin vieressä ulkona teltassa 10€ per keitto.

    Tarjolla teltassa on myös pullakahvit 5€.

     

    Lisätietoa tai toiveita tuotteista, voit ottaa yhteyttä Keittiömestari Marko Heleniukseen 0400-634188