ideaa ja inspiraatiota meriympäristössä

kokoukset - workshopit - kickoffit - seminaarit


Blue Peter tarjoaa kokoustiloja 10-120 henkilölle. Kokoustiloja on neljä, joista kaksi Blue Peterin omissa tiloissa ja toiset kaksi ravintolan eteläpuolella pursiseuran Klubitalossa. Puitteet, tilat, lounaat, aamiaiset, välipalat ja iltapäiväkahvit onnistuvat. Kokouksen jälkeen voit tulla nauttimaan terassille raikkaista juomista tai rennosta illallisesta Merisaliin.
Otathan yhteyttä myyntipalveluumme, niin kerromme mielellämme tiloista sekä tarjoiluista lisää. ravintola@bluepeter.fi +358 10 4249800

pyydä tarjous

tilat


Klubi-kabinetissa on helppo järjestää kokouksia alle 30 henkilölle. Tila on rajattavissa Salista väliseinillä ja tauon tarpeessa voit siirtyä suoraan terassille nauttimaan auringosta.

Saliin mahtuu jopa 150 henkilöä kokoustamaan, pienemmälläkin seurueella on tilassa mukava kokoustaa. Ilman varausta Sali on arkisin lounasbuffet käytössä.

HSK:n Iso Pässi on mainio kokoustila 30-60 hengen seurueille. Tilasta on upeat näkymät kahteen eri suuntaan sekä merellinen tunnelma.

HSK:n Kellosaari-kabinetti sijaitsee Klubitalon toisessa kerroksessa ja tilaan kuuluu niin kokoustila 14 henkilön seurueelle, kuin pieni oleskelutila ja terassit sekä aamu että ilta-auringon suuntaan.

kokouspaketit ja kokoustarjoilut


Meiltä löytyy erilaisia kokouspaketteja niin kokopäiväkokouksesta aina aamiaiskokouksiin ja illalliskokouksiin. Otamme kaikissa järjestämissämme kokouksissa asiakkaan toiveet huomioon, myös tarjoiluita suunniteltaessa. Meiltä onnistuu niin kevyet kuin laajemmatkin kokoustarjoilut aina täysin gluteenittomiin tarjoiluihin.

Kokouspäivän jälkeen voit seurueesi kanssa tulla kätevästi illallistamaan herkullisia bistroannoksiamme tai voit yhdessä keittiömestarimme ja myyntipalvelumme kanssa suunnitella seurueellenne sopivan menun.
monia yhteistyökumppaneita - aktiviteetteja kokouspäivän lomaan tai sen jälkeen

KOKOUSPAKETTI ESIMERKKEJÄ
Aamiaiskokous klo 8-11
Lounaskokous klo 12-15
Päiväkokous klo 11-17
Kokopäiväkokous klo 8-17

AAMIAISKOKOUS PREMIUM
8:00 Aamiaistarjoilu
Palvikinkkua, kalkkunaleikkelettä, kermajuustoa, emmentaljuustoa
Tomaattia, kurkkua, salaattia, maustekurkkua
Munakokkelia
Talon leipävalikoima, tuorejuustolevitettä
Marjasmoothie ja leikattuja hedelmiä
Pieni makea suupala
Kahvia / teetä

KOKOPÄIVÄKOKOUS CLASSIC
8:00 Aamiaistarjoilu
Tuore täysjyväsämpylä - liha, kala tai kasvis täytteellä
Marjasmoothie
Hedelmävati
Pieni makea suupala
Kahvia / teetä

11:00 Buffetlounas
Runsas salaattipöytä sekä kolme eri pääruokaa lisukkeineen, jälkiruoka sekä kahvia ja teetä

14:30 Kahvitarjoilu
Talon makea kahvileipä
Virvoitusjuomalajitelma
Kahvia / teetä