Häät – bileet – synttärit – muistotilaisuudet – karonkat

Tärkeät merkkipäivät, häät, juhlat ja muut yksityistilaisuudet jopa 200 henkilölle!
Blue Peterissä on monien vuosikymmenien ajan vietetty muun muassa upeita hääjuhlia ja tyylikkäitä yritystilaisuuksia – niin päivällä kuin illalla. Juhlatilat taipuvat moneen erilaiseen muotoon, niin istuvasta illallisesta cocktailtilaisuuksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä luotettavaan myntipalveluumme. Autamme mielellämme tilaisuuksien suunnittelussa ja ideoinnissa.

Menun voit valita valmiista ehdotuksistamme tai suunnitella yhdessä myyntipalvelumme ja keittiömestarimme kanssa sinun näköisesi menun.

Ota yhteyttä,
kerromme mielellämme lisää

ravintola(at)bluepeter.fi
+358 10 4249801

Pyydä tarjous
tilaisuuttasi varten

Tilat jotka taipuvat moneen tarpeeseen

Isommissa tilaisuuksissa Sali ja Klubi toimivat yhdessä muodostaen upean oman juhlatilan ikkunoiden ja kauniin merimaiseman ympäröimänä. Salissa on mahdollisuus juhlia jopa yön pikkutunneille saakka bändin tai DJ:n tanssittamana sekä nauttia auringonlaskusta omalla yksityisemmällä terassialueella.

Klubilla on helppo järjestää intiimejä, pienempiä juhlia nauttien samalla herkullisesta ruoasta sekä suorasta pääsystä terassille.

Merisalista on kaunis näköala merelle Jätkäsaaren suuntaan. Tilassa voi viettää niin syntymäpäiviä kuin pienemmän seurueen brunssitilaisuuksia tai illallisia. Myös kauniin muistotilaisuuden järjestäminen onnistuu Merisalissa tyylikkäästi. Menun voit valita useista eri juhlamenuvaihtoehdoista tai suunnitella näköisesi menun yhdessä myyntipalvelumme ja keittiömestarimme kanssa.

Ikimuistoiset hääjuhlat toiveittesi mukaan

Blue Peterissä on upeat merelliset ja tunnelmalliset puitteet järjestää häitä niin kesällä kuin talvellakin. Olkoon kyse pienemmästä tai suuremmasta seurueesta, pystymme järjestämään ikimuistoiset häät moneen erilaiseen toiveeseen. Isompaan juhlatilaamme mahtuu jopa 140 henkilöä tanssilattian ja bändin kanssa. Tilasta on näkymät kolmeen eri ilmansuuntaan ja lisäksi oma terassialue suojaisen satama-altaan ja ilta-auringon suuntaan kruunaa tilan puitteet. Juhlatilassa on mahdollista juhlia aina yön pikkutunneille asti DJ:n tai bändin tanssittamana.

Sinulle sopivan menun voit valita joko valmiista häämenuistamme tai voit yhdessä suunnitella keittiömestarimme ja myyntipalvelumme kanssa sinulle sopivan menun. Meiltä onnistuvat niin pöytiin tarjoillut kuin buffetmenutkin. Kuulemme oikein mielellämme toiveistasi menua koskien, jotta voimme toteuttaa parhaan mahdollisen menun häitäsi varten.

Synttäripäivä lähenemässä ja etsit juhlapaikkaa?

Pienemmät tai suuremmat syntymäpäiväjuhlat onnistuvat. Meillä järjestät vuosisadan bileet sekä herkullisen illallisen ihanien ystävien ja sukulaisten keskellä. Menuja löytyy niin istuvasta illallisesta aina bilemenuihin. Herkullisen ruoan ja raikkaiden juomien parissa järjestät juhlat, josta tullaan puhumaan vielä kauan.

Juhlia voit aina yön pikkutunneille saakka DJ:n tai bändin tanssittamana.

Räätälöimme tarjonnan aina yksilöllisesti, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Pyydä tarjous tilaisuuttasi varten

ravintola(at)bluepeter.fi / +358 10 4249801


    Galleria