häät - bileet - synttärit - muistotilaisuudet - karonkat

Tärkeät merkkipäivät, häät, juhlat ja muut yksityistilaisuudet jopa 200 henkilölle!

Blue Peterissä on monien vuosikymmenien ajan vietetty muun muassa upeita hääjuhlia ja tyylikkäitä yritystilaisuuksia – niin päivällä kuin illalla. Juhlatilat taipuvat moneen erilaiseen muotoon, niin istuvasta illallisesta cocktailtilaisuuksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä luotettavaan myntipalveluumme. Autamme mielellämme tilaisuuksien suunnittelussa ja ideoinnissa.

Menun voit valita valmiista ehdotuksistamme tai suunnitella yhdessä myyntipalvelumme ja keittiömestarimme kanssa sinun näköisesi menun.

ravintola@bluepeter.fi
+358 10 4249800

Isommissa tilaisuuksissa Sali ja Klubi toimivat yhdessä muodostaen upean oman juhlatilan ikkunoiden ja kauniin merimaiseman ympäröimänä. Salissa on mahdollisuus juhlia jopa yön pikkutunneille saakka bändin tai DJ:n tanssittamana sekä nauttia auringonlaskusta omalla yksityisemmällä terassialueella.

Klubilla on helppo järjestää intiimejä, pienempiä juhlia nauttien samalla herkullisesta ruoasta sekä suorasta pääsystä terassille.

Merisalista on kaunis näköala merelle Jätkäsaaren suuntaan. Tilassa voi viettää niin syntymäpäiviä kuin pienemmän seurueen brunssitilaisuuksia tai illallisia. Myös kauniin muistotilaisuuden järjestäminen onnistuu Merisalissa tyylikkäästi. Menun voit valita useista eri juhlamenuvaihtoehdoista tai suunnitella näköisesi menun yhdessä myyntipalvelumme ja keittiömestarimme kanssa.

Ikimuistoiset hääjuhlat toiveitesi mukaan

Synttäripäivä lähenemässä ja etsit juhlapaikkaa?

Pienemmät tai suuremmat syntymäpäiväjuhlat onnistuvat. Meillä järjestät vuosisadan bileet sekä herkullisen illallisen ihanien ystävien ja sukulaisten keskellä. Menuja löytyy niin istuvasta illallisesta aina bilemenuihin. Herkullisen ruoan ja raikkaiden juomien parissa järjestät juhlat, josta tullaan puhumaan vielä kauan.

Juhlia voit aina yön pikkutunneille saakka DJ:n tai bändin tanssittamana.

Räätälöimme tarjonnan aina yksilöllisesti, joten ota rohkeasti yhteyttä.

ravintola@bluepeter.fi
010 4249800