Etsimme joukkoomme kokenutta keittiömestaria!

Toivomme sinulla olevan useiden vuosien vahvaa näyttöä ravintolan keittiötoimintojen tuloksellisesta johtamisesta. Olet palveluhenkinen ammattilainen, joka pystyy itsenäisesti vastaamaan omasta ja tiiminsä päivittäisestä tekemisestä moninaisella konseptilla toimivassa ravintolassa. Olet joustava, paineensietokykyinen ja ymmärrät esimies- ja tiimityön merkityksen.

Olet innovatiivinen, ja osaat suunnitella tiimisi kanssa asiakaslähtöisesti modernin ruokatuotteen niin lounaalle, bistroon kuin monipuolisiin tilaisuuksiinkin sesonkivaihtelut huomioiden. Lisäksi tehtävä pitää sisällään tuotekehitystä esimerkiksi cateringin ja take awayn osalta. Laaja-alaisuuden vuoksi, sinulla on vahva osaaminen ruokatuotteen katelaskennan osalta.

Edellytämme sinulta alan esimiestutkintoa ja/tai pitkää kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä taustaa päivittäisen ruoan valmistuksesta. Olet valmis johtamaan kehittävällä otteella keittiötoimintaa, osallistuen itsekin suorittavaan työhön. Hyvänmakuinen, asiakkaan odotukset täyttävä ruoka, on sinulle ylpeyden aihe.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset näyttämään ja haastamaan osaamistasi, kehittämään ravintolatoimintoja yhdessä ammattitaitoisen ja mukavan tiimin kanssa sekä muun organisaation tuen tehtäviisi.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Haethan paikkaa 8.2.2021 mennessä. Täytämme tehtävän kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on sopimuksen mukaan, esitäthän hakemuksessa palkkatoiveesi.

Pyydämme lähettämään hakemukset ja mahdolliset tiedustelut tehtävästä osoitteeseen ville.forsman@bluepeter.fi