Tervetuloa iloiseen ja energiseen joukkoomme merenrantaravintola Blue Peteriin Helsingin Lauttasaareen! Olemme avoimena ympäri vuoden palvellen asiakkaita niin lounaan, bistron kuin tilaisuuksien muodossa. Kesä on sesonkiaikaamme, jolloin ravintola täyttyy iloisella vilskeellä ja erilaisilla tapahtumilla, kuten purjehduskilpailuilla ja Uiva-venenäyttelyllä.
Etsimme joukkoomme kokeneita tarjoilijoita JA kokkeja kesäkaudeksi.
Olet palveluhenkinen ammattilainen, joka pystyy itsenäisesti vastaamaan omasta päivittäisestä tekemisestä moninaisella konseptilla toimivassa ravintolassa. Olet joustava, paineensietokykyinen ja ymmärrät tiimityön merkityksen.
Edellytämme anniskelupassia ja kommunikaation tulisi sujua jouhevasti myös englanniksi.
Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset näyttämään ja haastamaan osaamistasi, kehittämään ravintolatoimintoja yhdessä ammattitaitoisen ja mukavan tiimin kanssa sekä muun organisaation tuen tehtäviisi.
Keittön puolella toivomme kokemusta niin kylmän.- ja kuuman puolen osaamisesta.
Haethan paikkaa 25.3.2023 mennessä. Täytämme tehtävän kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on sopimuksen mukaan, esitäthän hakemuksessa palkkatoiveesi.
Pyydämme lähettämään hakemukset ja mahdolliset tiedustelut tehtävästä osoitteeseen anni.heino@bluepeter.fi
Kokkihakemukset osoitteeseen teemu.kassinen@bluepeter.fi
We are looking for the skilled waiters!
We offer you the opportunity to work in our beautiful seaside restaurant in Lauttasaari. Join us in to serve tasty lunch, bistro and different kind of event menus with great colleagues. In the summertime the restaurant is full of life with sailing competitions and Uiva-boat exhibition.
You can start working as agreed. Also working hours are negotiable.
You can send your application to anni.heino@bluepeter.fi
Cook application to teemu.kassinen@bluepeter.fi
Please attach a copy of your CV and salary request with your application.