Uiva-venenäyttely on jälleen käynnissä 15.-18.8.2019 HSK:n pursiseuralla.

 

Venenäyttely aiheuttaa muutoksia ravintolan tarjonnassa. 15.-18.8. välisenä aikana ei ole käytössä normaaleja lounas- ja bistrolistoja.

Näyttelyn ajan tarjoilemme päivällä runsasta ja monipuolista saaristolaisbuffetia (25 eur) klo 11-16 sekä sitten Bistron erikoismenua klo 12 alkaen.

Sisäänkäynti ravintolaan tapahtuu terassin kautta (etuovi on messualuetta ja edellyttää sisäänpääsylipun).

Ravintola on näyttelyn ajan auki kaikille. Pysäköinti ravintolan vieressä on maksullista venenäyttelyn ajan. Huomioittehan myös, että venepaikkamme eivät ole käytössä messujen ajan.

Tervetuloa herkuttelemaan sekä tutustumaan näyttelyveneisiin ja venetarvikkeisiin!

  • Uivan saaristolaisbuffet

  • Vihersalaattia M, G
    Tomaatti-sipulisalaattia M, G
    Coleslaw-salaattia L, G
    Rucola-mozzarellasalaattia VL, G
    Balsamicoherkkusieniä M, G
    Varhaisperuna-kaprissalaattia M, G
    Ruohosipulilla maustettua munakokkelia L, G
    Marinoitua punasipulia M, G
    Caesar-salaattia, savulohta sekä krutonkeja L
    Graavattua merilohta ja hovimestarinkastiketta L, G
    Hiilisilakkaa ja pikkelikurkkua L, G
    Fenkoli-katkarapusalaattia L, G
    Sinappi- ja sipulisilliä L, G
    Kananpoika-mangosalaattia L
    Seesamiporsasta M
    Salamia ja melonia M, G

    -o-

    Punajuuri-vuohenjuustolasagne L
    Uunipaahdettua merilohta ja hummerikastiketta L, G
    Paahdettua kananpojanpaistia ja bearnaisekastiketta L, G
    Mureaksi haudutettua porsasta BBQ L
    Lihapyöryköitä L
    Keitettyjä perunoita L, G
    Kermaperunaa L, G

    -o-

    Täytekakkua L
    Mini munkkeja  L
    Hedelmäsalaattia M, G
    Jäätelöä L, G
    Vaahtokarkkeja L, G

    • 25 €
    • alle 12-vuotiaat 1,5 eur / ikävuosi €
  • U i v a n B i s t r o m e n u

  • Alkuun

  • Kermaista lohikeittoa, limppua ja voita VL, (G)

    • 12,5 / 17,5 €
  • Jokiraputoast L

    • 17,5 €
  • Härkäcarpaccio, wasabiaiolia ja parmesaania L, G

    • 13,5 €
  • Päälle

  • Vuohenjuustosalaattia, melonia, mansikkaa, paahdettua cashewpähkinää ja vadelmavinaigrette VL, G

    • 18,5 €
  • Rapuvartaita, raikasta mangosalaatti ja chilisalsaa L, G

    • 25,5 €
  • ''Possukori'' - rapeaa porsaankylkeä, ranskanperunoita ja chiliaiolia L, G

    • 17,5 €
  • Vege burger Vegan

    • 16,5 €
  • Talon rotukarjaburgeri L

    • 18,9 €
  • Talossa savustettua merilohta, uuden sadon perunaa ja tartarkastiketta VL, G

    • 28,5 €
  • Härän pippuripihvi ja valkosipuli-kermaperunoita VL, G

    • 32,5 €
  • Lapsellista

  • Lehtipihvi, persijavoita ja ranskanperunoita VL, G

    • 10,5 €
  • Pinaattilettu ja makeaa puolukkasurvosta VL

    • 8,5 €
  • Jälkeen

  • Ohukainen, mansikkahilloa ja vaniljajäätelöä VL

    • 8,5 €
  • Suklaafondant, vadelmasorbettia ja tuoreita marjoja VL

    • 9 €
  • Artesaanijäätelöpallo VL

    Täysmaidosta valmistettua italialaista gelatoa, eli
    artesaanijäätelöä. Makuvaihtoehtoina pistaasi, vanilja
    ja mansikka
    Lisäksi artesaanijäätelön kastike à 1
    Mansikkahillo, suklaa- tai kinuskikastike

    • 5 €
  • Uivan menu

  • Jokirapu toastskagen

    -o-

    Tuoretta savustettua merilohta, uuden sadon perunaa ja tartarkastiketta
    TAI
    Rotuhärän pippuripihvi ja valkosipuliperunoita

    -o-

    Suklaafondant, vadelmasorbettia ja tuoreita marjoja

    • 39,5 €