Uiva 2023

Suomen suurin venenäyttely järjestetään jälleen HSK:n pursiseuralla 17.8.-20.8.

Ravintolassa on poikkeuksellisesti to-su merihenkinen menu tarjolla klo 12-16. Normaali lounasta ei tarjoilla to-pe. Bistromenu tarjolla klo 16 alkaen. Uivan ajan bistromenu nähtävillä alla, Lounasmenun alapuolella.

Huomioithan myös, että venenäyttelyn aikana parkkeeraaminen on maksullista.

G = GluteenitonL = LaktoositonM = MaidotonVL = VähälaktoosinenV = Vegaaninen

Pyrimme varmistamaan tuotteiden gluteenittomuuden, mutta valitettavasti emme voi taata 100 % varmuudella täysin gluteenittomia tuotteita.

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioista ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta (EU-asetus 1169/2011). Autamme mielellämme.

LOUNASMENU (to-su klo 12-16)

Vihersalaatti, ja mansikkavinaigrette Ve,G

Caesar-salaatti L

Tomaatti-mozzarellasalaatti ja pestoa L,G

Sienisalaatti L,G

Katkarapuskagen L

Perunasalaatti L,G

Sitruuna,- ja katajasilakkaa L,G

Vesimelonia Ve,G

Keitettyä perunaa L,G

Leipävalikoima, voita, hummusta, uorejuustoa, balsamicoa ja oliiviöljyä L

 

Pääruoka (pöytiin tarjoiltu)

Härän brisquet, uusia perunoita, kauden kasviksia ja punaviinikastike L,G

TAI

Paistettua lohta, uutta perunaa, kauden kasviksia ja sitruuna-voikastke L,G

TAI

Punajuuririsotto ja Västerbottenjuustoa L,G(VE)

 

Jälkiruoka (pöytiin tarjoiltu, erikseen ostettavissa alla olevaan hintaan)

Suklaakakku, rommi-kirsikkakastiketta ja marjoja L

 

Salaattibuffet sis. kahvi/tee 27

Alku,- ja pääruoka sis. kahvi/tee 39

Pelkkä pääruoka ja kahvi/tee 26

Jälkiruoka 7

 

BISTROMENU (to-su klo 16-21)

Talon juustoburger ja ranskalaisia L 19,90

Blue Peterin lohikeitto ja saaristolaisleipää L(G) 19,50

Härän brisquet, uusia perunoita, kauden kasviksia ja punaviinikastike L,G 26

Paistettua lohta, uusia perunoita, kauden kasviksia ja sitruuna-voikastike L,G 26

Punajuuririsottoa ja Västerbottenjuustoa L,G (Ve) 21,90

Suklaakakku, rommi-kirsikkakastike ja marjoja L 7

kahvi/tee 3