Uiva-venenäyttely on jälleen käynnissä 17.-20.8.2017 HSK:n pursiseuralla.

 

Venenäyttely aiheuttaa muutoksia ravintolan tarjonnassa. 17.-20.8. välisenä aikana ei ole käytössä normaaleja lounas- ja bistrolistoja.

Näyttelyn ajan tarjoilemme päivällä runsasta ja monipuolista messubuffetia (25 eur) klo 11-16 sekä sitten Bistron erikoismenua klo 12 alkaen. Iltapäivällä klo 15 alkaen pääsee nauttimaan Bistron erikoismenun lisäksi kokkimme terassilla grillaamista burgereista sekä porsaankyljestä.

Sisäänkäynti ravintolaan tapahtuu terassin kautta (etuovi on messualuetta ja edellyttää sisäänpääsylipun).

Ravintola on näyttelyn ajan auki kaikille. Pysäköinti ravintolan vieressä on maksullista venenäyttelyn ajan. Huomioittehan myös, että venepaikkamme eivät ole käytössä messujen ajan.

Tervetuloa herkuttelemaan sekä tutustumaan näyttelyveneisiin ja venetarvikkeisiin!

  • Messubuffet

  • Vihersalaattia M, G
    Tomaatti-sipulisalaattia M, G
    Coleslaw-salaattia M, G
    Rucola-mozzarellasalaattia G
    Balsamico-herkkusieniä M, G
    Varhaisperuna-kaprissalaattia M, G
    Ruohosipulilla maustettua munakokkelia M, G
    Pikkelöityä kurkkua M, G
    Marinoitua punasipulia M, G
    Caesar-salaattia, savulohta sekä krutonkeja L
    Graavattua merilohta ja hovimestarinkastiketta M
    Kylmäsavulohi-parsasalaattia L, G
    Haukimureketta VL
    Savusilakkaa M, G
    Sinappi- ja sipulisilliä M, G
    Kana-nuudelisalaattia M
    Porsas-kaalipiirakkaa L
    Salamia ja paahdettua paprikaa M, G
    Ilmakuivattua kinkkua ja melonia M, G

    -o-

    Provencen kasvislasagne L
    Uunissa paahdettua merilohta ja hummerikastiketta L, G
    Paahdettua kananpojanpaistia ja sweet chili kastiketta M, G
    Mureaksi haudutettua porsasta ja viherpippurikastiketta L, G
    Lihapyöryköitä L, G
    Keitettyjä perunoita M, G
    Kermaperunaa L, G

    -o-

    Täytekakkua VL
    Mini munkkeja VL
    Hedelmäsalaattia L, G
    Jäätelöä L, G
    Vaahtokarkkeja L, G

    • 25 €
  • U I V A n B i s t r o m e n u

    Tarjolla 17.-20.8.2017 joka päivä lo 12 alkaen.
    Served from 17th to 20th of August every day from 12pm.

     

  • Alkuun, Pienempään nälkään / Starters

  • Kermaista lohikeittoa, limppua ja voita VL, (G)

    Creamy salmon soup, loaf and butter LL, (GF)      

    • 9,5 / 14,5 €
  • Talon tartarpihvi ja piparjuuriaiolia VL, G

    House tartare steak and horseradish aioli LL, GF

    • 12,5 €
  • Jokirapu skagen ja siianmätiä L

    European crayfish Skagen and whitefish roe LF

    • 17,5 €
  • Kantarellikeittoa ja mantelimoussea L, G

    Chanterelle soup and almond mousse LF, GF

    • 15,5 €
  • Jaettavaksi / For sharing

    min kahdelle henkilölle
    min for 2 persons

  • Maakravun herkkuplatteri – Lubbers delicacy platter

    Caesar-salaattia, tomaatti-sipulisalaatti, pikkelöityä kurkkua, BBQ-kanankoipia, rapeaa porsaankylkeä, ranskanperunoita, chilimajoneesia ja jogurttia

    Caesar salad, tomato-onion salad, pickled cucumber, BBQ chicken wings, crispy pork belly, French fries, chili mayonnaise and yoghurt

    • 19,9 / person €
  • Veneilijän herkkuplatteri – Sailors delicacy platter

    Savustettua siikaa, katkarapu Skagen, sinappisilliä, savumuikkua, lämminsavulohta, ruisleipää ja voita, uuden sadon perunaa sekä remouladekastiketta

    Smoked whitefish, shrimp Skagen, mustard herring, smoked vendace, warm smoked salmon, rye bread and butter, new harvest potatoes and remoulade sauce

    • 19,9 / person €
  • Päälle / On the Top

  • Vuohenjuustosalaattia, melonia, mansikkaa, pähkinää ja inkivääri-hunajavinaigrette VL, G

    Salad of goat cheese, melon, strawberries, nuts and ginger-honey vinaigrette LL, GF

    • 13 / 17 €
  • Caesar-salaatti lämminsavulohella VL, (G)

    Caesar salad with warm smoked salmon LL, (GF)

    • 13 / 17 €
  • ’’Possukori’’ – rapeaa porsaankylkeä, ranskanperunoita sekä chiliaiolia L, G

    ‘’Pork basket’’ – crispy pork belly, French fries and chili aioli LF, GF

    • 15,5 €
  • Halloumiburgeri ja paahdettua paprikaa VL

    Halloumi cheese burger with grilled sweet pepper LL

    • 16,5 €
  • Paistettua merilohta, sitrusperunaa ja kevätsipulilla maustettu Beurre Blanc VL, G

    Roasted Atlantic salmon, citruspotatoes and scallion flavoured Beurre Blanc LL, GF

    • 28,5 €
  • Kokonaisena paistettua häränseläkettä Provencal VL, G

    Ox fillet Provencal, roasted as whole LL, GF

    • 29,5 €
  • Lapsellista / Childish

    Isommat annokset mahdollisia lapsenmielisille aikuisille.
    Lisäksi lapsille puolikkaat annokset pääruoista.

  • Lehtipihvi, persiljavoita ja ranskanperunoita VL, G

    Minute steak, parsley butter and french fries LL, GF

    • 10,5 / 25 €
  • Pinaattilettu ja makeaa puolukkasurvosta VL

    Spinach crêpe, sweet lingonberry compote LL

    • 9 / 15 €
  • Jälkeen / Desserts

  • Ohukainen, mansikkahilloa ja vanhanajan vaniljajäätelöä VL

    Crêpe with strawberry jam and old-fashioned vanilla ice cream LL

    • 8,5 €
  • Talon suklaakakkua, mascarponemoussea ja tuoreita marjoja VL, G

    House chocolate cake, mascarpone mousse and fresh berries LL, GL

    • 9 €
  • Banana Split VL

    Mansikka-, suklaa- ja vaniljajäätelöä, banaania, kermavaahtoa sekä suklaakastiketta

    Strawberry-, chocolate- and vanilla ice cream, banana, whipped cream and chocolate sauce LL

    • 12,5 €
  • Uivan menu

  • Jokirapu skagen ja siianmätiä
    TAI
    Kantarellikeittoa ja mantelimoussea

    -o-

    Paistettua merilohta, sitrus-perunapyrettä sekä kevätsipulilla maustettua Beurre Blancia
    TAI
    Kokonaisena paistettua häränseläkettä Provencal

    -o-

    Talon suklaakakkua, mascarponemoussea ja tuoreita marjoja

    • 39,5 €