Uiva-venenäyttely on jälleen käynnissä 16.-19.8.2018 HSK:n pursiseuralla.

 

Venenäyttely aiheuttaa muutoksia ravintolan tarjonnassa. 16.-19.8. välisenä aikana ei ole käytössä normaaleja lounas- ja bistrolistoja.

Näyttelyn ajan tarjoilemme päivällä runsasta ja monipuolista saaristolaisbuffetia (25 eur) klo 11-16 sekä sitten Bistron erikoismenua klo 12 alkaen.

Sisäänkäynti ravintolaan tapahtuu terassin kautta (etuovi on messualuetta ja edellyttää sisäänpääsylipun).

Ravintola on näyttelyn ajan auki kaikille. Pysäköinti ravintolan vieressä on maksullista venenäyttelyn ajan. Huomioittehan myös, että venepaikkamme eivät ole käytössä messujen ajan.

Tervetuloa herkuttelemaan sekä tutustumaan näyttelyveneisiin ja venetarvikkeisiin!

  • Uivan saaristolaisbuffet

  • Vihersalaattia
    Tomaatti-sipulisalaattia
    Sinappista coleslaw-salaattia
    Rucola-mozzarellasalaattia
    Balsamicoherkkusieniä
    Varhaisperuna-kaprissalaattia
    Ruohosipulilla maustettua munakokkelia
    Pikkelöityä kurkkua
    Marinoitua punasipulia
    Caesar-salaattia, savulohta sekä krutonkeja
    Graavattua merilohta ja hovimestarinkastiketta
    Kylmäsavulohi-yrttisalaattia
    Fenkoli-katkarapusalaattia
    Savusilakkaa
    Sinappi- ja sipulisilliä
    Kananpoika-mangosalaattia
    Seesamiporsasta ja tomaattia
    Salamia ja melonia

    -o-

    Punajuuri-vuohenjuustolasagne
    Uunipaahdettua merilohta ja hummerikastiketta
    Paahdettua kananpojanpaistia ja rakuunakastiketta
    Mureaksi haudutettua porsasta ja viherpippurikastiketta
    Lihapyöryköitä
    Keitettyjä perunoita
    Kermaperunaa

    -o-

    Täytekakkua
    Mini munkkeja
    Hedelmäsalaattia
    Jäätelöä
    Vaahtokarkkeja

    • 25 €
    • alle 12-vuotiaat 1,5 eur / ikävuosi €
  • U i v a n B i s t r o m e n u

  • Alkuun

  • Kermaista lohikeittoa, limppua ja voita VL, (G)

    • 12,5 / 16,5 €
  • Jokiraputoast, sitruunaa ja siianmätiä L

    • 17,5 €
  • Härkäcarpaccio, wasabiaiolia ja parmesaania L, G

    • 12,5 €
  • Kantarellikeittoa ja samppanjavaahtoa L, G

    • 13,5 €
  • Päälle

  • Vuohenjuustosalaattia, melonia, mansikkaa, paahdettua cashewpähkinää ja hunajavinaigrette VL, G

    • 14,5 / 21,5 €
  • Caesar-salaattia ja lämminsavustettua lohta L

    • 14,5 / 21,5 €
  • ''Possukori'' - rapeaa porsaankylkeä, ranskanperunoita ja chiliaiolia L, G

    • 17,5 €
  • Vege burger - rapea falafelpihvi ja minttujogurttia VL

    • 17,2 €
  • Talon burgeri - tuore grillattu rotuhäränpihvi, Monterey Jack juustoa ja BBQ-majoneesia L

    • 17,9 €
  • Talossa savustettua merilohta, uuden sadon perunaa ja tartarkastiketta VL, G

    • 28,5 €
  • Härän pippuripihvi ja valkosipuli-kermaperunoita VL, G

    • 32,5 €
  • Lapsellista

  • Lehtipihvi, persijavoita ja ranskanperunoita VL, G

    • 9,5 €
  • Pinaattilettu ja makeaa puolukkasurvosta VL

    • 8,5 €
  • Jälkeen

  • Ohukainen, mansikkahilloa ja vaniljajäätelöä VL

    • 8 €
  • Suklaafondant, vadelmasorbettia ja tuoreita marjoja VL

    • 9 €
  • Artesaanijäätelöpallo VL

    Täysmaidosta valmistettua italialaista gelatoa, eli
    artesaanijäätelöä. Makuvaihtoehtoina pistaasi, vanilja
    ja mansikka
    Lisäksi artesaanijäätelön kastike à 1
    Suklaa, kinuski, kuningatarhillo tai vaniljakerma

    • 5 €
  • Uivan menu

  • Jokirapu toastskagen ja siianmätiä
    TAI
    Kantarellikeittoa ja samppanjavaahtoa

    -o-

    Tuoretta savustettua merilohta, uuden sadon perunaa ja tartarkastiketta
    TAI
    Rotuhärän pippuripihvi ja valkosipuliperunoita

    -o-

    Suklaafondant, vadelmasorbettia ja tuoreita marjoja

    • 39,5 €