LounaS

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14. Tervetuloa!

Tutustu viikon lounaslistaan. Lounasannos sisältää lisäksi salaatin, leivän ja kahvin/teen.

Voit myös tilata lounasta Woltin kautta heidän toimitusaikojen ja kuljetusalueidensa mukaisesti.

Lounaslista vko 8, 17.2.-21.2.

Lounaaseemme kuuluu salaattipöytä ja tuoretta leipää, sekä kahvi/tee. Pääruoka tarjoillaan pöytiin. 

Tervetuloa nauttimaan tuoreista raaka-aineista valmistetusta lounaasta.

Lounas tarjoillaan arkisin

Maanantai

Stroganoff, keitettyä perunaa ja maustekurkkua L, G 14

Täytettyä, gratinoitua munakoisoa ja tomaattikastiketta L, G 14

Lohikeitto L, G 16

Naudan grillipihvi L, G 18

Kotimaista naudan ulkofileetä, yrttiperunaa, Madeirakastiketta ja uunijuureksia

Tiistai

Kana-Wallenberg, riisiä, kermakastiketta ja uunijuureksia L 14

Täytettyä, gratinoitua munakoisoa ja tomaattikastiketta L, G 14

Talon lohikeittoa L,G 16

Naudan grillipihvi L, G 18

Kotimaista naudan ulkofileetä, yrttiperunaa, Madeirakastiketta ja uunijuureksia

Keskiviikko

Wieninleike ja perunamuusia L 14

Perunagratiinia, herkkusienimuhennosta ja yrttismetanaa L, G 14

Talon lohikeittoa L,G 16

Naudan grillipihvi L, G 18

Kotimaista naudan ulkofileetä, yrttiperunaa, Madeirakastiketta ja uunijuureksia

Torstai

Paistettuja muikkuja, perunamuusia ja mummonkurkkua L, (G) 14

Perunagratiinia, herkkusienimuhennosta ja yrttismetanaa L, G 14

Talon lohikeittoa L,G 16

Naudan grillipihvi L, G 18

Kotimaista naudan ulkofileetä, yrttiperunaa, Madeirakastiketta ja uunijuureksia

Perjantai

Lihapullia, perunamuusia, pippurikastiketta ja puolukkaa L, G 14

Talon falafelit, lämmintä kasvissalaattia ja maapähkinäkastiketta L, G 14

Talon lohikeittoa L,G 16

Naudan grillipihvi L, G 18

Kotimaista naudan ulkofileetä, yrttiperunaa, Madeirakastiketta ja uunijuureksia

 

 

G = GluteenitonL = LaktoositonM = MaidotonVL = VähälaktoosinenV = Vegaaninen

Pyrimme varmistamaan tuotteiden gluteenittomuuden, mutta valitettavasti emme voi taata 100 % varmuudella täysin gluteenittomia tuotteita.

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioista ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta (EU-asetus 1169/2011). Autamme mielellämme.